Fönsterfilm för en ypperlig effekt utan att du tvingas byta ut fönstret

Visst kan det kännas jobbigt om du redan har fönstren på plats och sedan kommer på att du faktiskt hade föredragit frostat glas. Kanske till och med tonat glas för att undvika insyn. Oroa dig dock inte, för inte behöver du vända upp och ned på plånboken för att ersätta hela fönstret. Allt som krävs är lite händig fönsterfilm som du kan hitta hos Foliekniven.

Du har ett antal olika sorters fönsterfilm att välja mellan, och allt beror på vilken effekt du är ute efter. Kika på det breda utbudet av fönsterfilm och få tag på en variant som passar dig. Fönsterfilm är mycket lätt att applicera, och särskilt tack vare att en skrapa ingår. Som grädden på moset är det även mycket prisvärt!

Fönsterfilm för frostad effekt

En av de många fönsterfilmsvarianterna du kan kika närmare på är fönsterfilm med frostad effekt. Du har en lång rad olika mönster att välja mellan beroende på resultatet som du eftersöker. I exempelvis badrummet kanske du är ute efter ordinär frostad fönsterfilm medan det i köket kan räcka med frostade ränder, vågor eller pärlor där det delvist går att se igenom filmen.

Säkerhetsfilm kan även göra susen om du är någon som gärna tar det säkra före det osäkra. Om glaset skulle spricka kommer den här fönsterfilmen att se till så att glassplitter inte sprids ut överallt. Ta själv en titt på de många olika fönsterfilmsvarianterna!