Om oss

Tack vare Clarified Visas unika lösning för säker identifiering är det både enkelt och säkert att ansöka om ankomstvisum till Kina. Hela förfarandet sker online.

Genom samarbetsavtal med Kinesiska myndigheten ”Ministry of Public Security P.R.C.” finns utfärdat visum på plats vid ankomstflygplatsen i Kina.

Vi som levererar tjänsten Clarified Visa är Clic Solutions AB i samarbete med China International Travel Service Ltd (CITS) i Kina, vilket gör att vi har personal på plats vid ankomst till Kina för en smidig och trygg procedur.

Clic Solutions AB är ett teknologiföretag som utvecklar innovativa globala lösningar för säker identifiering och säkra mobila lösningar. Lösningar som förbättrar identifieringsprocesser för individer, företag, organisationer och myndigheter.

China International Travel Service Ltd (CITS) ägs av Kinesiska staten och är ett av Kinas största reseföretag. Peking baserade CITS grundades 1954 och har 890 anställda i 120 kontor över hela Kina. Bolaget är medlem i de internationella reseindustriorganisationerna PATA, IATA och ASTA och är kvalitetscertifierat enligt ISO9001.

 

 

Våra samarbetspartners

Clarified Visa är en tjänst som förmedlas av Clic Solutions AB
© Copyright Clic Solutions AB, org.nr 559087-2791

Kundtjänst

Måndag - Fredag: 9:00 - 17:00
Tel: 08 - 55 56 91 46
Epost: support@clarifiedvisa.se
Betalningsalternativ

Kontakt företag

Vill ni ansluta er till Clarified Visas
tjänster? Kontakta oss på info@clarifiedvisa.se